Reunions i seminaris

> Instal·lacions per a activitats esportives, reunions o congressos


A la parròquia de Canillo trobareu un gran ventall d’instal·lacions i infraestructures tant per a l’organització d’esdeveniments com per a la pràctica d’esports. Les principals infraestructures públiques posen al vostre abast sales de congressos i auditoris amb una important capacitat, sales polivalents amb escenaris, sales modulars i la tecnologia més avançada per respondre adequadament a les necessitats de petits i grans esdeveniments d’empresa. També trobareu instal·lacions per a aquest fi en alguns dels establiments d’allotjament del territori amb el segell oficial de congressos i el segell oficial de negocis i reunions.

Per a la pràctica de l’esport, podreu gaudir d’instal·lacions esportives modernes i equipaments professionals amb zones aquàtiques amb piscines, saunes, sales de gimnàs i de fitness, pistes de tennis i d’esquaix, i sales polivalents per a la realització de qualsevol altra activitat.

A més, podeu complementar aquesta oferta amb un gran ventall d’activitats de lleure, d’oci i d’hostaleria, que completen una proposta idònia per fer aquest tipus d’activitats.


Més informació:

Palau de Gel de Canillo
Tel.: (+376) 800 840
reserves@palaudegel.ad
www.palaudegel.ad