Itineraris amb cotxe


 

A la parròquia de Canillo podreu gaudir de tota una sèrie de carreteres secundàries a través de les quals podreu apropar-vos a la natura i gaudir de bells paisatges de muntanya. A la primavera, l’estiu i la tardor són accessibles sense cap mena de problema. A l’hivern s’ha de tenir en compte les condicions de la calçada, determinades per la neu i el gel.

CARRETERA DEL FORN DE CANILLO

Des del final de la carretera asfaltada, s'observa el poble de Canillo als peus i unes magnífiques vistes del pic de Casamanya i del roc de Quer.

Longitud: 4,5 km
Altitud al final de la carretera: 1.965 m

CARRETERA DE MONTAUP. CANILLO/MIRADOR ROC DEL QUER

Des del mirador del Roc del Quer, accessible a peu (3 m), es pot gaudir de les vistes de la vall de Montaup i tota la vall del Valira d’Orient, des de Soldeu fins a Encamp.Aquest mirador va ser inaugurat a l'any 2016 en el qual es poden admirar unes esplèndides vistes de pràcticament tota la parròquia. Un impressionant estàtua de la figura d'un home culmina aquest mirador. 

Longitud: 6,5 km (mirador del Roc del Quer) - 18,5 km (població d’Ordino)
Altitud del punt més alt de la carretera: 1.980 m.

VALL D’INCLES. CANILLO

Aquesta vall d’origen glacial —i, segons el parer de molta gent, la més impressionant del Principat d’Andorra— és una zona de pasturatge amb fauna i flora molt peculiars. També hi trobareu un gran nombre de bordes, construccions separades de la casa principal o dels pobles per guardar-hi estris de conreu. 

Durant els mesos d’estiu, la carretera roman tancada de les 9.00 h a les 18.00 h a l’accés de vehicles rodats particulars. De totes maneres, el Comú té disponible un vehicle per poder realitzar l’itinerari a un preu molt assequible.

Longitud: 3 km
Altitud al final de la carretera: 1.841 m.

VALL O COMA DE RANSOL. CANILLO

La zona de la coma és una zona de pasturatge de bestiar vacum i rossam amb fauna i flora ben característiques i unes vistes magnífiques dels pics de Milmenut, de la collada de Jan i del pic de Ransol.

Longitud: 4,5 km
Altitud al final de la carretera: 1.955 m.