Què s'hi pot fer a l'hivern

> La parròquia de Canillo us proposa una sèrie d'activitats per a l'hivern que no us passaràn desapercebudes

Grandvalira, el domini esquiable més gran dels Pirineus, disposa de tres portes d’entrada: des del poble de Canillo, des del Tarter i des de Soldeu. A Grandvalira, a part de l’esquí de muntanya, podeu gaudir d’una gran varietat d’activitats, com ara el tir amb arc, l’esquí de fons, vols amb helicòpter, raquetes de neu, construcció d’iglús, motos de neu, submarinisme... i una infinitat d’activitats impossibles d’acabar.

A la parròquia de Canillo es concentra un important nombre d’allotjaments turístics amb piscines, spas, saunes i tractaments especialitzats que us permeten refrescar-vos i relaxar-vos després de la pràctica d’activitats. Així mateix, hi ha un centre esportiu amb instal·lacions modernes i equipaments professionals on podreu gaudir d’un dia patinant sobre gel, de la piscina climatitzada, d’un massatge o d’un kàrting sobre gel, entre altres activitats.

Els amants de la cultura es poden endinsar en el fabulós i únic patrimoni cultural que es reparteix per tota la parròquia de Canillo, com el santuari de Meritxell, patrona d’Andorra, o l’església de Sant Joan de Caselles, romànica original del segle XII, única en el món del romànic.