Pesca

Al Principat d’Andorra, i també a la parròquia de Canillo, podreu gaudir d’uns paratges d’una bellesa impressionant i d’una gran varietat per practicar-hi la pesca esportiva o turística i fer-ho garantint l’equilibri ecològic de les muntanyes i els rius dels Pirineus. La majoria dels rius andorrans són d’origen quaternari i es caracteritzen per ser petits, ràpids i no gaire freqüentats, malgrat el seu fàcil accés. A la parròquia podeu arribar amb vehicle al riu de Ransol, al d’Incles o al Valira d’Orient.

Pel que fa als llacs, la majoria són de dimensions reduïdes i formes arrodonides. Alguns dels paratges naturals més extraordinaris per pescar són l’estany de Juclar —amb un total de 29 ha— o l’estany de Cabana Sorda, a 1 h a peu el primer, i a 1 h i 30 min el segon des de la vall d’Incles.

A Andorra, per pescar, necessiteu una llicència. Les llicències són personals i intransferibles i n’hi ha per a tota la temporada o d’un sol dia. Hi ha molts punts de venda on podeu aconseguir el permís i els acotats de pesca.

Per a més informació sobre els acotats i els preus de les llicències: 
pesca@govern.ad
www.facip.com