Què s'hi pot fer a l'estiu

> Descobriu l'estiu a la parròquia de Canillo  

Quan es fon la neu, podeu gaudir d’un nou paisatge amagat que us sorprendrà i obrirà els vostres sentits amb una gran varietat d’activitats ideals per a aquesta època de l’any. A l’estiu, els itineraris tant de natura com de muntanya us permetran descobrir la riquesa i la varietat de llacs, flora i fauna de molts indrets de la parròquia.

Així mateix, els més aventurers i atrevits poden fer escalada, barranquisme, via ferrada i, fins i tot, salt de pont amb guies titulats i especialitzats. D’altra banda, a partir del mes de juliol, l’estació d’esquí obre les portes a l’estiu amb infinitat d’activitats per a tots els públics. Si esteu pensant a gaudir de l’estiu en família, veniu a provar les passarel·les, el devalkart, les canoes, les rutes amb BTT, els caiacs, els cavalls, els karts o, simplement, pugeu amb el telecabina i adeliteu-vos en les majestuoses vistes.

A més, durant els mesos d’estiu podeu visitar les dotze petjades de Canillo, els dotze monuments culturals més característics del poble. Ho podeu fer guiat o pel vostre compte. Les esglésies romàniques estan obertes durant la temporada d’estiu.